Πέμπτη 18.04.2024
More

  Εξελίξεις με την εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Ζητούν χρήματα από τον αδελφό της για να επιστρέψει σπίτι

  Ο αδελφός της κοπέλας έχει δεχτεί τις τελευταίες ημέρες sms με τα οποία του ζητούν χρήματα

  Ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη από το Κορωπί, η οποία εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου, αναμένεται να καταθέσει μήνυση για εκβιασμό και απάτη τις επόμενες μέρες.

  Ο αδελφός της κοπέλας έχει δεχτεί τις τελευταίες ημέρες sms με τα οποία του ζητούν χρήματα, προκειμένου η 19χρονη να γυρίσει στο σπίτι της.

  Η κοπέλα έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου για να πάει σε κατάστημα στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία και δεν επέστρεψε.

  Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Τάσος Ντούγκας, στην τηλεόραση του Star, έχει κατατεθεί ήδη μήνυση για αρπαγή. «Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η Άρτεμις δε λείπει από το σπίτι με τη θέλησή της» τόνισε ο κ. Ντούγκας και συνέχισε «κάτι συνέβη και έφυγε».

  Η άτυχη κοπέλα την ημέρα που χάθηκε φόραγε μαύρο παντελόνι, άσπρα παπούτσια, γαλάζιο πουκάμισο με λευκές ρίγες και ένα μαύρο backpack. Οι γονείς της κάνουν έκκληση να βρεθεί σύντομα το παιδί τους και όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ