Κυριακή 21.04.2024
More

  Γεωργαντάς: Υπάρχει η δυνατότητα να εμβολιαστούν όλοι μέχρι την Κυριακή

  Για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος και την κάλυψη της αυξημένης ζήτησης που υπάρχει για ραντεβού μίλησε ο Γιώργος Γεωργαντάς

  Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, 1.075.000 πολίτες έχουν εμβολιαστεί με την 3η δόση και περίπου 90.000 έχουν ήδη κλείσει ραντεβού. Υπογράμμισε πως έχουν ανοίξει επιπλέον γραμμές για την εξυπηρέτηση του κόσμου, καθώς η ζήτηση είναι αυξημένη και υποστήριξε ότι «υπάρχει η δυνατότητα να εμβολιαστούν όλοι μέχρι την Κυριακή».

  Σχολιάζοντας τις επισημάνσεις για μη διαθεσιμότητα ραντεβού σε ορισμένες περιοχές, ο κ. Γεωργαντάς κάλεσε τους πολίτες να αναζητήσουν εμβολιαστικά κέντρα σε άλλες περιοχές, εφόσον διαπιστώσουν ότι δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού στην περιοχή τους.

  Αναφορικά με τους εμβολιασμούς παιδιών 5-11 ετών, ανέφερε πως περίπου 30.000 έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό, συμπληρώνοντας ότι έχουν παραληφθεί αρχικά 60.000 δόσεις και στις αρχές Ιανουαρίου αναμένεται η επόμενη παρτίδα.

  Τέλος, για όσους έχουν νοσήσει και δεν είναι στο σύστημα, λόγω ενδεχόμενης «αστοχίας», συνέστησε να επικοινωνήσουν με το Υπουργείο προκειμένου να διορθωθεί η κατάσταση.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ