Σάββατο 25.06.2022
More

  Καύσωνας μέχρι την Παρασκευή – Πού θα αγγίξει τους 37°C

  Αυξημένες για την εποχή θα είναι οι θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα καθώς σε κάποιες περιοχές το θερμόμετρο αναμένεται να αγγίξει τους 37°C

  Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo ο καιρός και τις επόμενες μέρες θα είναι αίθριος με υψηλές θερμοκρασίες, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας.

  Η θερμοκρασία, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr, αναμένεται να διατηρηθεί σε καλοκαιρινά επίπεδα τις επόμενες πέντε ημέρες, σημειώνοντας μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως από αύριο, Πέμπτη 16 Μαΐου.

  Σήμερα, η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 34 βαθμούς Κελσίου σε μεμονωμένες περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. Ωστόσο, την Πέμπτη και την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 34 βαθμούς σε αρκετές περιοχές, κυρίως της ηπειρωτικής χώρας, καθώς και μεμονωμένα σε νησιωτικά τμήματα, ενώ τοπικά αναμένεται να ξεπεράσει και τους 36-37 βαθμούς Κελσίου σε τμήματα της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Μακεδονίας.

  Η αστάθεια τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένεται να διατηρηθεί κυρίως σε ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας τουλάχιστον έως την Παρασκευή.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ