Σάββατο 13.07.2024
More

  Κολωνός: Προφυλακιστέος ο “Μιχάλης” -Αρνήθηκε την κατηγορία για μαστροπεία

  Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο “Μιχάλης” μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

  Φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες της μαστροπείας.

  Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 57χρονος που εμφανιζόταν στην υπόθεση με το ψευδώνυμο «Μιχάλης», το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό του όνομα, το οποίο είναι Μανώλης, και δυσκόλεψε αρκετά τις Αρχές μέχρι να τον ταυτοποιήσουν.

  Ο “Μιχάλης” κατά την απολογία του φέρεται να υποστήριξε πως δεν έχει σχέση με μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε δει ποτέ.

  Στο ίδιο μήκος κύματος ο 57χρονος κινήθηκε και με τον Ηλία Μίχο, καθώς υποστήριξε ότι δεν είχε συνομιλήσει ποτέ μαζί του.

  Κολωνός: Συνταξιούχος ναυτικός ο “Μιχάλης”

  Πρόκειται για συνταξιούχο ναυτικό, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, ο οποίος κατηγορείται και εκείνος όπως και ο Ηλίας Μίχος για μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης, αφού όπως έχει προκύψει από τις καταθέσεις που είχε δώσει το θύμα όσο και καταθέσεις που έχουν δώσει εμπλεκόμενοι με την υπόθεση, ο συλληφθείς επίσης κανόνιζε έναντι αμοιβής ραντεβού με επίδοξους βιαστές της ανήλικης.

  Μάλιστα, φέρεται να πίεζε την 12χρονη να υπακούει μόνο σε εκείνον και τον Μίχο και να δέχεται να πηγαίνει το θύμα στα ραντεβού που κανόνιζε σε ξενοδοχεία, με άτομα τα οποία «ψάρευε» από social media και άλλες εφαρμογές.

  Εντοπίστηκε στο σπίτι του στον Πειραιά και συνελήφθη ύστερα από το σχετικό ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του από την αρμόδια Ανακρίτρια, ενώ πραγματοποιήθηκε και κατ’ οίκον έρευνα για τυχόν εντοπισμό αποδεικτικού υλικού.

  Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση έχουν ήδη προφυλακιστεί δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του κοριτσιού.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ