Δευτέρα 27.06.2022
More

  Λαμία: Συγκινεί ο οδηγός απορριμματοφόρου που σώζει γατάκια από τα σκουπίδια

  Το θέμα δημοσιοποίησε εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης των Ζώων για τον νομό Φθιώτιδας

  Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Λαμιέων, ο οδηγός σώζει όσα γατάκια βρίσκει πεταμένα σε κάδους ενώ αναλαμβάνει και τη φροντίδα τους και τα περισσότερα τα υιοθετεί.

  Ο υπάλληλος λοιπόν, βρήκε χθες στο Παγκράτι του Δήμου Λαμιέων, την ώρα που εργαζόταν στη συμβολή των οδών Βουρτσελά και Καλαβρύτων -μέσα σε χαρτοκούτι και πίσω από τους κάδους – έξι νεογέννητα γατάκια. Τα τέσσερα με κλειστά ματάκια, ενώ τα άλλα δυο λίγο μεγαλύτερα. Πριν δυο εβδομάδες είχε βρει ένα γατάκι πεταμένο μέσα στον κάδο στη συμβολή των οδών Βουρτσελά και Πρεβέζης, το οποίο μεγαλώνει με τη βοήθεια της κόρης του. Στο σπίτι του έχει και άλλα ζώα από προηγούμενες διασώσεις.

  Τώρα, ψάχνουν γατομαμά για τα νεογέννητα και οποιαδήποτε βοήθεια για τον άνθρωπο αυτό, που έκανε την καλή αυτή πράξη.

  Δήμαρχος Λαμιέων: «Είμαστε δίπλα του για οτι χρειαστεί»

  Σύμφωνα με το LamiaReport όταν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος ενημερώθηκε για τη δράση του οδηγού από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, επικοινώνησε μαζί του για να τον συγχαρεί και να τον ευχαριστήσει, δηλώνοντας ότι ο Δήμος και ο ίδιος προσωπικά θα είναι διπλά του για όποια βοήθεια χρειαστεί για τη φροντίδα των ζώων.
  «Είναι τιμή για το δήμο μας να έχει τέτοιους εργαζόμενους, που μέσα από την καθημερινότητα με τις πράξεις τους δείχνουν τον πολιτισμό μας. Θα είμαστε δίπλα του για ότι χρειαστεί….», ειπε ο Δήμαρχος Λαμιέων στο LamiaReport.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ