Πέμπτη 30.05.2024
More

  Μάνα και γιος εντοπίστηκαν νεκροί σε διαμέρισμα

  Νέα στοιχεία για τους θανάτους μάνας και γιου στην Ηλιούπολη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

  Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο γιος βρέθηκε σε ακαμψία, που σημαίνει ότι πέθανε μόλις λίγες ώρες πριν βρεθεί, ενώ η 63χρονη μητέρα ήταν νεκρή για περίπου μία εβδομάδα. Ο 36χρονος έφερε τραύμα στο μάγουλο και την γνάθο και όλα δείχνουν ότι δεν πέθανε ακαριαία. Βρέθηκαν ίχνη αίματος από το σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα έως το κρεβάτι που κατέληξε.

  Τα παραπάνω στοιχεία οδηγούν τις Αρχές στο σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε προτού καταλήξει. Όλα τα ενδεχόμενα όμως είναι ακόμα ανοιχτά. Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο από την περασμένη Πέμπτη, ενώ κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι του εγκλήματος.

  Γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία λόγω της έντονης οσμής από το διαμέρισμα. Η Άμεση Δράση έσπευσε στο σημείο, άνοιξε την πόρτα με κλειδαρά και μπήκε στο διαμέρισμα, όπου βρήκε τους δύο νεκρούς.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ