Παρασκευή 04.12.2020
More

  Ματαιώθηκαν οι εκλογές Προέδρων στο Πανεπιστήμιο

  Σε διαδικασία επαναπροκήρυξης μπαίνουν οι εκλογές ανάδειξης των μονομελών οργάνων διοίκησης των ΑΕΙ (Πρόεδροι και Αναπληρωτές) έπειτα από την ψήφιση του νέου ν. 4692/2020 που προβλέπει ένα νέο πλαίσιο εκλογικής διαδικασίας. 

  Οι βασικές αλλαγές είναι ότι στο εξής η διαδικασία θα γίνεται ηλεκτρονικά και όχι με φυσική παρουσία και ότι προβλέπεται η δημιουργία συνδυασμών και όχι η ατομική υποψηφιότητα του ενδιαφερόμενου. Οι πρυτανικές αρχές των ΑΕΙ της χώρας τελούν εν αναμονή για την ΚΥΑ που θα εξειδικεύει επακριβώς τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

  Η νέα αυτή διαδικασία αφορά τις εκλογές που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν από τις 12 Ιουνίου και έπειτα. Όπου όμως, η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε μέχρι τις 11 Ιουνίου, ισχύει κανονικά και δεν ακυρώνεται. Στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου και Διευθυντών Τομέων στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών.

  Αντίθετα, έχουν ματαιωθεί οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη Προέδρων και Αναπληρωτών Προέδρων στα Τμήματα Φιλολογίας, Ιστορικό – Αρχαιολογικό, στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Σχολή Θετικών Επιστημών, στο Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, στο Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών Τεχνολογιών, στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών και οι εκλογές ανάδειξης Διευθυντών Τομέων στο Τμήμα Μαθηματικών.

   

   

  Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  13 νέα κρούσματα στην Ήπειρο- Μόλις 5 στα Ιωάννινα

  Στην ΠE Ιωαννίνων το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν μόλις πέντε κρούσματα

  45 εκ. ευρώ για ενίσχυση των επιχειρήσεων από την Περιφέρεια

  Ανακοίνωση για το πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων

  Πώς θα γίνει ο εμβολιασμός στην Ελλάδα- 2 εκατ. πολίτες το μήνα

  Τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τον εμβολιασμό του πληθυσμού για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας

  Παράταση του lockdown μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου

  Την παράταση του lockdown μέχρι και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας  

  Στις 7 Δεκεμβρίου ανοίγουν τα καταστήματα με εποχιακά είδη

  Ανακοίνωση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.