Σάββατο 31.07.2021
More

  Μετά από καταδίωξη βρέθηκαν 20 κιλά χασίς στο ΙΧ

  Συνελήφθησαν, τη Δευτέρα στο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας και στην Αμαλιάδα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδος, δύο άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην εισαγωγή και μεταφορά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 20,5 κιλών.

  Πρόκειται για έναν αλλοδαπό και έναν ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
  Αναλυτικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν το πρωί στην περιοχή του Κομποτίου, Ι.Χ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο αλλοδαπός και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

  Ο δράστης δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και λίγο αργότερα, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Αγγελόκαστρου, όπου και τον συνέλαβαν.

  Ακολούθως, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, 20 ανισοβαρείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (20) κιλών και 500 γραμμαρίων.

  Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε επίσης ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και ο ημεδαπός ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη το μεσημέρι στην περιοχή της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδος. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ