Τετάρτη 22.03.2023
More

  «Μόνος μου γονάτισα» είπε ο Ρομά στους αστυνομικούς, μετά το περιστατικό με τη φωτιά

  Στην Ασφάλεια Πατρών βρέθηκε σήμερα το πρωί ο 35χρονος Ρομά ο οποίος την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς επισκέφθηκε επιχείρηση στην Πάτρα και αναγκάστηκε από ομάδα ατόμων να γονατίσει για να πει τα κάλαντα, ενώ οι ίδιοι του έβαλαν φωτιά.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως περιγράφονται. Σημείωσε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και είπε πως μόνος του γονάτισε. Όμως, αν και ρωτήθηκε, δεν απάντησε στο ερώτημα ποιος του έβαλε φωτιά, θέλοντας ίσως να καλύψει τους δράστες.

  Δήλωσε πως πηγαίνει συχνά στη συγκεκριμένη επιχείρηση

  Παράλληλα, ο 35χρονος δήλωσε πως πηγαίνει συχνά στη συγκεκριμένη επιχείρηση, ώστε να αναζητήσει παλιά υλικά. Η Αστυνομία στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης δίωξης θα αναζητήσει υλικό για την υπόθεση και θα το παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα.

  Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη υπόθεση προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της τοπικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή για διερεύνηση σε βάθος του περιστατικού.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ