Πέμπτη 18.04.2024
More

  Νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης

  Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για το καιρό όπως αναφέρει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης τα κύρια χαρακτηριστικά θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας και οι χιονοπτώσεις.

  Πιο αναλυτικά:

  Α. Σήμερα Δευτέρα (23-01-2023)

  1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

  α. στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο έως το απόγευμα με εξασθένηση το βράδυ

  β. στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία

  γ. από το βράδυ στα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας.

  2. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά οι οποίες στη δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο (από 800 μέτρα και πάνω) θα είναι κατά τόπους πυκνές.

  Β. Αύριο Τρίτη (24-01-23)

  1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

  α. στην κεντρική Μακεδονία έως το μεσημέρι και

  β. στη Θεσσαλία (κυρίως στα ανατολικά) και στις Σποράδες έως το βράδυ.

  2. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

  Γ. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ της Τετάρτης (25-01-2023) έως και την Παρασκευή (27-01-2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και νότια που βαθμιαία θα επεκταθούν προς τα βορειοανατολικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και στα βόρεια ημιορεινά, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι ενισχυμένοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

  Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία    καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ