Πέμπτη 22.04.2021
More

  Παξοί: Τουρίστες χωρίς μάσκες και αποστάσεις συνωστίζονται σε πλοιάριο

  Μπορεί μόλις χθες να ανακοινώθηκαν νέα μέτρα για την ανάσχεση του κορωνοϊού, μπορεί να τονίζεται σε κάθε τόνο ότι πρέπει πάση θυσία να αποφεύγεται ο συνωστισμός για να ανακοπεί η εξάπλωση της Covid-19, ωστόσο, όπως αποδεικνύουν και οι παρακάτω εικόνες από τους Παξούς, κάποιοι αδυνατούν να το αντιληφθούν.

  Την ώρα που η πολιτεία και οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας σε κάθε τόνο ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όλοι και να τηρούνται απαρέγκλιτα τα μέτρα που έχουν ληφθεί, κάποιοι συνεχίζουν να αδιαφορούν θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική τους υγεία αλλά και του συνόλου.

  Απόδειξη οι παρακάτω εικόνες από τους Παξούς, σήμερα το πρωί. Πρόκειται για ένα από τα τοπικά καραβάκια που εκτελούν τις ημερήσιες εκδρομές στους Παξούς, την ώρα που πλησιάζει στη Μπλε Σπηλιά.

  Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες κανένα μέτρο από αυτά που έχουν αναληφθεί και η κρισιμότητα της εφαρμογής τους τονίζεται σε κάθε τόνο, δεν εφαρμόζεται. Οι μάσκες, παρότι εδώ και αρκετές ημέρες είναι υποχρεωτικές και στα καταστρώματα των πλοίων, για τους επιβάτες του συγκεκριμένου πλοιαρίου μοιάζει με άχρηστο αξεσουάρ. Οι επιβάτες που τη χρησιμοποιούν είναι ελάχιστοι. Και φυσικά δεν τηρούνται από κανέναν οι απαραίτητες αποστάσεις, εικόνες που δεν ταιριάζουν με τα δεδομένα στην covid εποχή.

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ