Σάββατο 08.05.2021
More

  «Κλείδωσε» η επιστροφή Κάργα στον ΠΑΣ

  Ο έμπειρος αμυντικός ενημέρωσε τη Λέφσκι ότι επιστρέφει στα Γιάννενα

  Μια ανάσα από την επιστροφή του στα Γιάννενα και τον ΠΑΣ μετά από ένα χρόνο απουσίας βρίσκεται ο Γιάννης Κάργας, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός που αγωνίστηκε στη Λέφσκι Σόφιας μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ. Ο Κάργας βρισκόταν στα πλάνα του Γιαννίκη και είχε δεχθεί πρόταση από τον Γ. Χριστοβασίλη, ήταν όμως επιφυλακτικός και αρχικά φέρεται να είχε ζητήσει χρόνο γιατί η Λέφσκι είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις.

  Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν τις τελευταίες ημέρες και χθεσινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για οριστική επιστροφή του Κάργα στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπως ο ίδιος ενημέρωσε την ομάδα του. Ο Κάργας είναι ένας εγνωσμένης αξίας αμυντικός, που είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις στο εξάμηνο που αγωνίστηκε στον ΠΑΣ τόσο για την απόδοσή του, όσο και για το πάθος και την αποφασιστικότητά του.

  Επίσημες ανακοινώσεις ωστόσο μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχαν γίνει, κάτι που πιθανότατα θα γίνει σήμερα.

  Επιστρέφει αύριο η αποστολή

  Οι Γιαννιώτες συνέχισαν το σαββατοκύριακο την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι μέσα σε χρονικά διαστήματα έντονης βροχόπτωσης, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι έριξαν και τους ρυθμούς τους.

  Οι ποδοσφαιριστές συνέχισαν την εντατική προπόνηση φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του κ. Ντουρουντού και αντίστοιχα πολύ δουλειά έγινε στο κομμάτι της κυκλοφορίας και των αυτοματισμών.

  Ο Αργύρης Γιαννίκης στα παιχνίδια τακτικής και στο διάστημα που οι παίκτες του παίζουν διπλό δεν παραλείπει να επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία που διέκρινε την ομάδα και στο περσινό πρωτάθλημα, η οποία βασίζεται στο συνεχές πρέσινγκ. Ώστε να εμποδίζεται αφενός ο αντίπαλος να «κάνει παιχνίδι» και αφετέρου να επιχειρείται από τον ΠΑΣ να γίνει κάτοχος της μπάλας και να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

  Κανονικά ενσωματώθηκε στην ομάδα και ο Πίρσμαν το Σάββατο ακολουθώντας μέρος του προγράμματος με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ στη συνέχεια είχε ατομικό.

  Η αποστολή του ΠΑΣ έκανε διπλή προπόνηση χθες, το ίδιο θα κάνει και σήμερα και αύριο Τετάρτη επιστρέφει στα Γιάννενα, όπου και θα συνεχίσει την προετοιμασία της. Αναφορικά με τα φιλικά παιχνίδια δεν υπάρχει κάτι νεότερο πέραν αυτού με τον Παναιτωλικό για τις 5 Σεπτεμβρίου και αυτό όμως υπό την αίρεση της διεξαγωγής του μετά τον εντοπισμό δύο θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναιτωλικού.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ