Σάββατο 20.04.2024
More

  Σε διαφορετικές φυλακές Μίχος και Σοφιανίδης για να μην έχουν επαφή

  Σε διαφορετικές φυλακές θα βρεθούν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

  Σε διαφορετικές φυλακές θα βρεθούν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό.

  Ο Ηλίας Μίχος θα παραμείνει έγκλειστος στις φυλακές των Γρεβενών ενώ ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης θα οδηγηθεί, το αργότερο ως την Κυριακή, στις φυλακές της Τρίπολης ώστε να μην έχουν επαφές μέχρι να δικαστούν.

  Πρόκειται για τα δύο σωφρονιστικά ιδρύματα που καταλήγουν όσοι κατηγορούνται ή έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα.

  «Φύλλο και φτερό» κινητά και υπολογιστές

  Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να ερχόταν σε επαφή με τους εν δυνάμει βιαστές της 12χρονης από τα λεγόμενα «πακιστανικά κινητά» που δεν εντοπίζονται εύκολα, γεγονός που δείχνει ότι ς ερχόταν σε επαφή με ανθρώπους μυημένους στην παιδεραστία πού ήξεραν πώς να καλύψουν τα ίχνη τους.

  Πάντως από τις μέχρι στιγμής έρευνες, οι κλήσεις στα κινητά τηλέφωνα του Ηλία Μίχου είναι πολλές και αυτό που προσπαθούν να διαλευκάνουν είναι ποιες από αυτές οδηγούσαν σε ραντεβού με την 12χρονη και ποιες όχι.

  Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας έλεγξαν από τη πρώτη στιγμή της φρικτής αυτής καταγγελίας, στις αρχές Σεπτεμβρίου και τα τρία κινητά της 12χρονης όπου φαίνεται να βρέθηκαν τα πρώτα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Μίχο.

  Ο Ηλίας Μίχος από τις 25 Μαΐου ως τις 22 Αυγούστου, φέρεται να συνομιλούσε και να έκλεινε ραντεβού για την 12χρονη, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στην οποία φαίνεται πως είχε ανοίξει ούτε ένα, ούτε δύο αλλά… 76 διαφορετικά, ψεύτικα προφίλ, ανάλογα με τις προτιμήσεις των παιδεραστών που έψαχναν να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις στο διαδίκτυο.

  Έτσι εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, πατέρας και ο ίδιος τριών κοριτσιών, η μία από τα οποία είναι στην ίδια ηλικία με το κοριτσάκι από τον Κολωνό, που βίασε επανειλημμένα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ