Τετάρτη 29.05.2024
More

  Σήμερα οι ανακοινώσεις για τις κάμερες και την ταυτοπροσωπία στα γήπεδα

  Το χρονοδιάγραμμα και τις ημερομηνίες που θα τεθούν σε εφαρμογή η λειτουργία των καμερών και η ταυτοπροσωπία, ανακοινώνει σήμερα Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

  «Όποιο γήπεδο δεν έχει υποστήριξη από εκείνη την ημερομηνία και μετά, η επόμενη αγωνιστική θα είναι κεκλεισμένων των θυρών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης την Κυριακή μιλώντας στην ΕΡΤ, επαναλαμβάνοντας ότι τα πρόστιμα θα είναι υπέρογκα.

  Όσον αφορά στο μέτρο της ταυτοπροσωπίας, ξεκαθάρισε ότι «κανείς δεν θα μπαίνει στο γήπεδο χωρίς κινητό», ενώ τα παιδιά κάτω των 15 ετών θα είναι υπό την εποπτεία των γονέων τους.

  Το κόστος των καμερών θα επιβαρύνει τις ΠΑΕ, ωστόσο το πού θα τοποθετηθούν μέσα στα γήπεδα, θα είναι απόφαση της Πολιτείας, όπως είπε στην συνέχεια ο κ. Βρούτσης, ενώ αναφερόμενος στην βία εκτός γηπέδων, τόνισε: «Εκεί λειτουργεί κατασταλτικά η Αστυνομία».

  Σχετικά με τους συνδέσμους, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού αποσαφήνισε πως «δεν θέλουμε να κλείσουμε τους συνδέσμους, γιατί αυτό δείχνει μία αδυναμία του κράτους. Θα υπάρχει μόνο μία λέσχη που θα συνδέεται με την ΠΑΕ και θα αναβαθμίσουμε τις λέσχες. Θα γίνουν σύμμαχοι της ΠΑΕ και της Πολιτείας και θα λειτουργούν για το καλό του αθλητισμού».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ