Τετάρτη 25.05.2022
More

  Σκέψεις για… εκ νέου απαγόρευση κυκλοφορίας και «σιωπή» στην εστίαση

  Είναι πιθανό να τεθεί και το σενάριο της απαγόρευσης της μουσικής σε μπαρ και καφέ

  Εκτός από την αύξηση των κρουσμάτων στο σύνολο της χώρας, ανησυχία προκαλούν και οι τοπικές… εξάρσεις, οι οποίες φαίνεται πως «οδηγούν» το τέταρτο κύμα της πανδημίας

  Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει η εκτόξευση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει σήμερα 1.797 νέες μολύνσεις σε ένα μόλις 24ωρο.

  Εκτός από την αύξηση των κρουσμάτων στο σύνολο της χώρας, ανησυχία προκαλούν και οι τοπικές… εξάρσεις, οι οποίες φαίνεται πως «οδηγούν» το τέταρτο κύμα της πανδημίας.

  Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέα μέτρα, προκειμένου να αποτραπεί μια ακόμα εξάπλωση του φονικού ιού.

  Σενάρια για απαγόρευση κυκλοφορίας

  Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, στο τραπέζι των ειδικών του υπουργείου υγείας, κατά την αυριανή τους συνεδρίαση, αναμένεται να τεθεί το ενδεχόμενο λήψης στοχευμένων μέτρων τοπικού χαρακτήρα.

  Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και τα κυβερνητικά στελέχη τονίζουν ότι οριζόντια μέτρα δεν θα ξαναληφθούν.

  Ένα από αυτά ενδέχεται να είναι η επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και η επιστροφή της απαγόρευσης νυχτερινής κυκλοφορίας!

  Επιπλέον, είναι πιθανό να τεθεί και το σενάριο της απαγόρευσης της μουσικής σε μπαρ και καφέ, όπως ίσχυε μέχρι και πριν λίγο καιρό.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ