Παρασκευή 31.03.2023
More

  Συναγερμός στην αστυνομία για την εξαφάνιση 42χρονου στο Χαϊδάρι

  Missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

  Ένας άνδρας 42 ετών εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου. Τα ίχνη του χάθηκαν πριν από εννέα ημέρες, στις 31 Ιανουαρίου.

  Όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, ο 42χρονος Νικόλαος Συνοδινός εξαφανίστηκε στις 31/01/2022, από την περιοχή του Χαϊδαρίου. Το «Χαμόγελο» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση σήμερα Τρίτη (08.02.2022) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογενείας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

  Ο Συνοδινός Νικόλαος έχει ύψος 1,75 μ., είναι λεπτός, έχει ξυρισμένα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρη μπλούζα, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια χρώματος λευκό – μπλε.

  Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ