Σάββατο 04.02.2023
More

  Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 35χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό

  Στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

  Προφυλακίστηκε ο 35χρονος Ελληνογερμανός που παρίστανε τον αστυνομικό και συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

  Ο 35χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στις Συκιές Θεσσαλονίκης καθώς εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα των διωκτικών αρχών της Γερμανίας, όπου καταζητείται για διαδικτυακές απάτες και στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

  Στην απολογία του στον Ανακριτή φέρεται να ομολόγησε ότι δεν έχει καμία σχέση με το Σώμα της Αστυνομίας ενώ αποδέχθηκε εν μέρει της πράξεις της πλαστογραφίας.

  Δήλωσε άγνοια για το πώς βρέθηκε στο κινητό του τηλέφωνο το πορνογραφικό υλικό με τα ανήλικα και αρνήθηκε την κατηγορία.

  Οι ισχυρισμοί του ωστόσο, δεν έπεισαν τον εισαγγελέα και τον ανακριτή, οι οποίοι αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή του κράτηση.

  Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 35χρονος, βρισκόταν στην Ελλάδα, τουλάχιστον από το 2019, και κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας.

  Παρίστανε άλλοτε τον Γερμανό αστυνομικό που υπηρετεί σε ειδικό κλιμάκιο της Ελλάδας με υποτιθέμενο αντικείμενο τον εντοπισμό παιδόφιλων και άλλοτε τον Έλληνα αστυνομικό.

  Σε έρευνες που ακολούθησαν στο όχημα και στο σπίτι του, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εκτός από το υλικό παιδικής πορνογραφίας, εντοπίστηκαν δύο κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας γερμανικών αρχών εκ των οποίων τουλάχιστον η μία ήταν πλαστή, διάφορα παραπεμπτικά και ιατρικές εξετάσεις από νοσοκομείο, πλαστά σημειώματα αποδοχών των γερμανικών αρχών, έγγραφα με στοιχεία ταυτότητας άλλου ατόμου, καθώς και μια πλήρης στολή Έλληνα αστυνομικού.

  Με πληροφορίες του ΑΠΕ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ