Κυριακή 26.05.2024
More

  Θεσσαλονίκη: Τα νερά «κατάπιαν» αυτοκίνητο

  Πτώση μεγάλου δέντρου και δρόμοι ποτάμια

  Τουλάχιστον 10 κλήσεις για απάντληση υδάτων στη Θεσσαλονίκη που σαρώνει η σφοδρή κακοκαιρία. Από τη μεγάλη ποσότητα βροχής ένα αμάξι ουσιαστικά βούλιαξε στα νερά!

  Ισχυρές καταιγίδες, χαλαζόπτωση και τεράστιες ποσότητες νερού για περίπου 10′ λεπτά στη Θεσσαλονίκη συνέθεσαν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ κακοκαιρίας αργά το μεσημέρι της Παρασκευής.

  Από την ισχυρή νεροποντή, ένα αμάξι σχεδόν εξαφανίστηκε (!) στην οδό Ψελλού, στην ανατολική είσοδο της πόλης, λίγο πριν τη γέφυρα της Βούλγαρη.

  Πλημμυρισμένοι δρόμοι αλλά και μία πτώση μεγάλου δέντρου, επίσης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην ευρύτερη περιοχή της Πυλαίας, κοντά στο πάρκο της Νέας Ελβετίας, στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων του ΟΑΣΘ:

  Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του ThessToday.gr:

  Από τα μαύρα σύννεφα που μαζεύτηκαν στον ουρανό σκοτείνιασε όλη η Θεσσαλονίκη. Οι δρόμοι έμοιζαν με χειμάρρους από τη δυνατή βροχόπτωση.

  Την ίδια ώρα αστραπές και βροντές «σφυροκοπούσαν» περιοχές στο βόρειο τμήμα της πόλης, όπως το Πανόραμα, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στα ανατολικά (σ.σ. επί της οδού Καραμανλή και Μπότσαρη), από την έντονη πλημμύρα.

  Μέχρι στιγμής, η πυροσβεστική έχει δεχτεί 10 κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα.

  Η επέλαση της κακοκαιρίας, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, θα διαρκέσει για ένα 24ωρο.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ