Πέμπτη 22.02.2024
More

  Τούνελ με αντιαρματικά βρήκε η αντιτρομοκρατική

  Τούνελ, αλλά και βαρύ οπλισμό- όπως αντιαρματικά- εντόπισε η αντιτρομοκρατική, στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης που είναι σε εξέλιξη από το πρωί.

  Η επιχείρηση γίνεται ταυτόχρονα στα Σεπόλια και στα Εξάρχεια. Μέχρι τώρα έχουν γίνει περισσότερες από 20 προσαγωγές αλλοδαπών, ανακοίνωσε η αστυνομία.

  Η επιχείρηση αφορά την οργάνωση DHKP-C, που ενέχεται σε διάφορες ενέργειες στην Τουρκία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, που κάνει λόγο για προσαγωγή 26 ατόμων κουρδικής καταγωγής. Έρευνες γίνονται σε σπίτι στα Σεπόλια και σε γραφεία της Επιτροπής Αλληλεγγύης για Τούρκους Πολιτικούς Κρατούμενους στα Εξάρχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

  Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

  Για την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

  «Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Δ.Α.Ε.Ε.Β. (Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας), ύστερα και από συνεργασία με την Ε.Υ.Π. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών).

  Η επιχείρηση λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα στα Σεπόλια και στην οδό Τζαβέλα 3 στα Εξάρχεια.

  Έχουν γίνει μέχρι τώρα προσαγωγές περισσότερων των 20 αλλοδαπών. Έχει αποκαλυφθεί τούνελ και βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά. Μετά το τέλος της επιχείρησης θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ