Παρασκευή 14.06.2024
More

  Βραυρώνα: Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του

  Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή για το νεκρό μωρό στη Βραυρώνα

  Το βρέφος που πέταξαν οι γονείς του στα σκουπίδια στη Βραυρώνα γεννήθηκε ζωντανό, σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή.

  Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, η νεκροψία νεκροτομή έδειξε πως το βρέφος το οποίο πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του γεννήθηκε ζωντανά και με βάση αυτές τις εξελίξεις θα δικαστούν για ανθρωποκτονία.

  Σε βάρος της μητέρας του νεκρού βρέφους στη Βραυρώνα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού με τον πατέρα και απολογείται την Πέμπτη.

  «Η κατηγορούμενη είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη, συντετριμμένη, μου μετέφερε ότι επιθυμούσε τη γέννηση του παιδιού της, ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε την πρόθεση της ανθρωποκτονίας του και μου τόνισε ότι ο πατέρας δεν γνώριζε ότι το βρέφος ήταν στη σακούλα, όταν την πέταξε στα σκουπίδια», είπε από την πλευρά ο δικηγόρος της μητέρας, Δημήτρης Ζορμπάς.

  Σημειώνεται πως ο 23χρονος, που έχει ομολογήσει ότι ο ίδιος πέταξε τη σακούλα με το βρέφος στον κάδο απορριμμάτων στη Βραυρώνα, πέφτει σε αντιφάσεις σε όσα έχει ισχυριστεί.

  Απόλυτη εικόνα θα σχηματιστεί από τις ιστολογικές εξετάσεις οι οποίες θα αποδείξουν το αν όντως γεννήθηκε ζωντανό το παιδί και τον ακριβή μηχανισμό θανάτου, αν δηλαδή ήταν ασφυκτικός ή αποτέλεσμα κάποιας κάκωσης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ