Παρασκευή 02.12.2022
More

  Ζευγάρι από τα Επτάνησα εξαπάτησε με τσάντες «μαϊμού» Αμερικανίδα επιχειρηματία

  Της «έφαγαν» 80.000 ευρώ

  Θύμα μιας μεγάλης απάτης έπεσε μια επιχειρηματίας στην Νέα Υόρκη, αφού ένα ζευγάρι από τα Επτάνησα κατάφερε να την πείσει ότι της πουλάει αυθεντικές τσάντες πασίγνωστου οίκου μόδας.

  Η επιχειρηματίας από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, επικοινώνησε με το ζευγάρι από τα Επτάνησα μέσω διαδικτύου προκειμένου να αγοράσει κάποιες τσάντες πασίγνωστου οίκου μόδας, οι οποίες μάλιστα ήταν και συλλεκτικές. Οι τιμές τους ξεκινούν από 8 χιλιάδες ευρώ η μία και μπορούν να φτάσουν ακόμα και τα 400 χιλιάδες ευρώ.

  Το ζευγάρι των απατεώνων μιλούσε με την επιχειρηματία για περίπου έξι μήνες πριν προχωρήσει στην αγορά τους. Καθ΄ όλη την διάρκεια των συνομιλιών τους, της έστειλαν και φωτογραφίες των – πραγματικών όμως – τσαντών που ήταν συλλεκτικά και μοναδικά κομμάτια, διαβεβαιώνοντας την πως θα της στείλουν τα σχετικά πιστοποιητικά αυθεντικά κ.ο.κ.

  Η επιχειρηματίας, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ξεκίνησε να στέλνει τα εμβάσματα στο ζευγάρι από τα Επτάνησα έχοντας ξοδέψει περίπου 89 χιλιάδες δολάρια για 19 τσάντες. Οι 13 έφτασαν στις ΗΠΑ, όμως η ίδια τις πήγε σε ένα κατάστημα του πασίγνωστου οίκου μόδας και εκεί της αποκάλυψαν ότι ήταν ψεύτικες.

  Το ζευγάρι συνελήφθη και καταδικάστηκε και αυτή τη στιγμή πρέπει να επιστρέψει πίσω στην επιχειρηματία περίπου 200 χιλιάδες δολάρια. Νομικά επίσης κινήθηκε και ο οίκος μόδας.

   

   

  Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ