Σάββατο 13.07.2024
More

  200.000€ στο Δήμο Πρέβεζας για την αντιμετώπιση ζημιών από θεομηνίες

  Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στ. Πέτσα

  Με τη σχετική απόφαση για χρηματοδότηση Δήμων της χώρας για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες (ΣΑΕ 055) του Αναπληρωτού Υπουργού, αρμόδιο για τους ΟΤΑ, Στέλιου Πέτσα, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου Πρέβεζας του Ν. Πρεβέζης, συνολικού ποσό ύψους διακοσίων χιλιάδων ευρώ 200.000€ σε βάρος των πιστώσεων του έργου:

  2003ΣΕ05500005 Επιχορήγηση των ΟΤΑ για «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας».

  Η αναγκαία αυτή χρηματοδότηση είναι προϊόν της καλής διαχρονικής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, καθώς και της τελευταίας συνάντησης εργασίας που πραγματοποίησε ο δήμαρχος Πρέβεζας, Ν. Γεωργάκος, στο γραφείο του Αναπληρωτού Υπουργού στο ΥΠ.ΕΣ στην Αθήνα (την Τετάρτη 6 Απριλίου), όπου και έθεσε εκτός της εν λόγω ανάγκης λόγω των ζημιών στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2021 και μία σειρά από άλλες ανάγκες και προτεραιότητες για το επόμενο διάστημα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ