Πέμπτη 22.04.2021
More

  Αδέσποτα επιτέθηκαν σε πολίτη στο πάρκο Πυρσινέλλα

  Την επίθεση από τρία αδέσποτα σκυλιά που διαβιούν στο πάρκο Πυρσινέλλα κατήγγειλε πως δέχθηκε ένας συμπολίτης μας πριν από λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, η επίθεση έγινε τις απογευματινές ώρες της 28ης Ιουλίου, όταν έφτασε στο πάρκο Πυρσινέλλα για να αθληθεί και ξαφνικά τρία σκυλιά του επιτέθηκαν, δαγκώνοντάς τον στα πόδια.

  Ο άτυχος συμπολίτης μας, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του χορηγήθηκε αγωγή. Το νοσοκομείο σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα απέστειλε σχετικό έγγραφο για το περιστατικό στον δήμο Ιωαννιτών, ζητώντας εντός πενθημέρου σχετική απάντηση για το εάν έχει περισυλλέξει τα σκυλιά προκειμένου να ελεγχθούν αν φέρουν τον ιό της λύσσας, ώστε αναλόγως να ακολουθήσει και το θύμα της επίθεσης την αντίστοιχη αγωγή.

  Μέχρι και χθες το μεσημέρι όμως, δεν είχε υπάρξει καμία απάντηση. Ο συμπολίτης έχει υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν, ότι και άλλοι συμπολίτες έχουν πέσει θύματα επίθεσης από την ίδια αγέλη των σκύλων στο πάρκο Πυρσινέλλα και μάλιστα έχουν συγκεντρωθεί και υπογραφές προκειμένου να γίνει μία συντονισμένη ενέργεια προς τον αρμόδιο κατά το Νόμο, δήμο Ιωαννιτών.

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ