Τετάρτη 05.10.2022
More

  Αίμα για την κάλυψη των αναγκών των νοσοκομείων

  Καθοριστική είναι η συμμετοχή και πάλι της εθελοντικής ομάδας των Paguristas, αλλά και η συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος

  Σημαντική για ακόμη μια φορά ήταν η προσέλευση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται από σειρά φορέων και συλλόγων για την συγκέντρωση μονάδων αίματος προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Νοσοκομείων της πόλης.

  Η εθελοντική αιμοδοσία και η συγκέντρωση τροφίμων θα συνεχιστεί και σήμερα Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, ενώ αύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοπορεία σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος με αφετηρία την κεντρική πλατεία και τερματισμό τον Πολυχώρο «Δ. Χατζής».

  Καθοριστική είναι η συμμετοχή και πάλι της εθελοντικής ομάδας των Paguristas, αλλά και η συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, στο πεδίο της ποδηλατοπορείας που θα γίνει την Κυριακή.

  Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα δύο νοσοκομεία της πόλης Πανεπιστημιακό και «Χατζηκώστα», ώστε να συγκεντρωθούν όσο γίνεται περισσότερες μονάδες αίματος. Παράλληλα, στο ισόγειο του δημαρχιακού μεγάρου, γίνεται και συγκέντρωση τροφίμων για τον ουκρανικό λαό.

  Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας  πραγματοποιείται ενημέρωση από την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (Παράρτημα Ιωαννίνων) για την δωρεά μυελού των οστών, ενώ όποιος επιθυμεί θα μπορεί να δώσει δείγμα.

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ