Δευτέρα 27.06.2022
More

  Ανοίγουν τα φροντιστήρια για την Γ’ Λυκείου

  Τι είπε ο Γραμματέας του Συλλόγου Φροντιστών, Γ. Φούκας

  «Πράσινο φως» για το άνοιγμα των φροντιστηρίων  στις 10 Μαΐου για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά και για τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών και όσους δίνουν εξετάσεις, αποφάσισε να δώσει η επιτροπή των ειδικών για την διαχείριση της πανδημίας COVID 19 στη χώρα μας.

  Ο Γιώργος Φούκας, Γραμματέας του Συλλόγου Φροντιστών, αναφέρθηκε στην απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξουν δια ζώσης τα φροντιστήρια ώστε τα παιδιά της Γ Λυκείου να προετοιμαστούν λίγο πριν την τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις που θα διενεργηθούν τον Ιούνιο.

  «Η κυβέρνηση μετά την έγκριση της Επιτροπής αποφάσισε άνοιγμα των φροντιστηρίων για την προετοιμασία όσων μαθητών θα δώσουν Πανελλήνιες. Εμείς, θεωρούμε ότι πρέπει να πράξει ανάλογα και για τις άλλες τάξεις του Λυκείου και για το γυμνάσιο. Αναμένουμε να δούμε. Πιστεύουμε ότι στους μαθητές ειδικά των πρώτων τάξεων γυμνασίου και λυκείου, εξαιτίας της όλης κατάστασης έχουν δημιουργηθεί κενά στην εκπαίδευση. Επίσης, καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας τα ιδιαίτερα μαθήματα «θέριεψαν», χωρίς να υπάρχει κανένας έλεγχος και ενδιαφέρον από την πολιτεία».

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ