Τετάρτη 29.05.2024
More

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – Κάλεσμα για συμμετοχή στην τουριστική έκθεση ΙΤΒ Berlin

  Η Περιφέρεια Ηπείρου θα λάβει μέρος στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση παγκοσμίως, την ΙΤΒ Berlin, που θα ανοίξει τις πύλες της από τις 4 έως τις 8 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου.

  Ενδεικτικό του εύρους της συγκεκριμένης Έκθεσης, αποτελούν τα απολογιστικά στοιχεία για τη διοργάνωση του 2019, στην οποία έλαβαν μέρος περίπου 10.000 εκθέτες από 181 χώρες, ενώ επισκέφτηκαν την ITB Berlin πάνω από 160.000 άτομα.

  Η Ελλάδα θα συμμετάσχει στο Εθνικό Ομαδικό Περίπτερο που διοργανώνει ο ΕΟΤ, τμήμα του οποίου θα αφορά στην Περιφέρεια Ηπείρου. Στην αποστολή της Περιφέρειας προσκαλούνται να συμμετάσχουν όσοι φορείς ή επαγγελματίες του ευρύτερου τουριστικού χώρου έχουν έδρα την Ήπειρο.

  Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει το αργότερο ως την προσεχή Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί, προωθώντας συμπληρωμένη φόρμα συμμετοχής στο e-mail: s.lolis@php.gov.gr Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας στην παραπάνω διεύθυνση ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων συμμετοχής.

  Τονίζεται ότι η Έκθεση είναι κατά κύριο λόγω εμπορική τις πρώτες ημέρες και ανοιχτή για το κοινό στις 7-8 Μαρτίου από τις 10:00 -18:00.
  Παράλληλα η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να αναλάβει τη μεταφορά και διανομή στην Έκθεση, έντυπου διαφημιστικό υλικού επιχειρηματιών ή φορέων, μέχρι του αριθμού των 50-70 τεμαχίων, το οποίο πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο 143 του Διοικητηρίου της Περιφέρειας ως την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου. Προτείνεται να είναι στη γερμανική γλώσσα ή αν δεν είναι εφικτό, στην αγγλική.

  Στο Περίπτερο δεν επιτρέπεται η παρέμβαση ή προσθήκη άλλων διαφημιστικών αντικειμένων πέραν αυτών που έχει προβλέψει και τοποθετήσει ο ΕΟΤ
  Πλήρης ενημέρωση για την ITB Berlin στο www.itb-berlin.com.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ