Τρίτη 20.04.2021
More

  Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για το Open Mall της Άρτας

  Στην επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση πλήρους και οριστικής μελέτης προχωρά ο Δήμος Αρταίων, μέσω προκήρυξης για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall).
  Ο Δήμος Αρταίων, προκηρύσσει ανοιχτό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό Προσχεδίων, µε σκοπό την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της πλήρους και οριστικής µελέτης, του έργου προϋπολογισμού 43.084,72 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.), χρηματοδοτούμενο από δημοτικόυς πόρους.

  Σκοπός του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Προσχεδίων είναι ο σχεδιασμός επεμβάσεων για τη διαμόρφωση ενός λειτουργικού δημόσιου χώρου που να αναδεικνύει το αστικό και φυσικό τοπίο, να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες της πόλης, να διατηρεί τα σημεία αναφοράς και τη συλλογική μνήμη και παράλληλα να προστατεύει και να εμπλουτίζει το υφιστάμενο πράσινο. Ζητείται η εξεύρεση της βέλτιστης πρότασης – λύσης, από λειτουργική, αισθητική και τεχνική άποψη, προκειμένου να αναβαθμισθεί η περιοχή του κέντρου της πόλης της Άρτας.

  Τα βραβεία είναι τρία προϋπολογισμού 43.084,72 ευρώ και η συµβατική αµοιβή της συνολικής πλήρους µελέτης για να κατασκευαστεί το έργο (οριστική, μελέτη εφαρμογής και Τεύχη Δημοπράτησης) ορίζεται στο 70% της προεκτίμησης της αμοιβής και ανέρχεται στο ποσό των 187.388,36 ευρώ με απρόβλεπτα 15% και ΦΠΑ 24%.
  Οι προσφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι την Τρίτη 18 Αυγούστου.
  Περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις, παρέχονται στην ηλεκτρονική σελίδα http://www.arta.gr, στην κατηγορία Εφημερίδα της Υπηρεσίας – Προκηρύξεις.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ