Πέμπτη 13.06.2024
More

  Άρον άρον στα Γιάννενα ο Ταχιάος

  Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα τη Δευτέρα, θα βρίσκεται στα Γιάννενα ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος, οι δηλώσεις του οποίου σχετικά με τις οδικές υποδομές της Ηπείρου πριν από λίγες ημέρες προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια και αντιδράσεις από την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Αλ. Καχριμάνη.

  Όπως μετέδωσε από την Παρασκευή το ITV και δημοσίευσε η εφημερίδα «Ελευθερία» και το epirusonline το Σάββατο, ζητήθηκε με παρέμβαση στο ανώτερο κυβερνητικό επίπεδο να υπάρξει άμεση επαφή μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και της Περιφέρειας Ηπείρου με επίσκεψη της πρώτης στα Γιάννενα.

  Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίσκεψη αυτή «κλείδωσε» και ο κ. Ταχιάος θα βρίσκεται στα Γιάννενα και για να συναντηθεί με τον Αλ. Καχριμάνη, κυρίως όμως, για να ενημερώσει από την πλευρά του υπουργείου για το πού βρίσκεται η υπόθεση των οδικών υποδομών στην Ήπειρο σε σχέση με τις χρηματοδοτήσεις.

  Το πρωί της Δευτέρας στην Ημερίδα Διαβούλευσης για τις Ο.Χ.Ε. ο κ. Καχριμάνης, από μικροφώνου, επανέλαβε την έντονη δυσαρέσκεια για την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, «ακούμε από αυτό το υπουργείο κάποια ανάλατα πράγματα τις τελευταίες ημέρες και απορούμε γιατί διαχρονικά το Κράτος έχει συνέχεια κι εμείς έτσι πορευόμαστε».

   

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ