Σάββατο 04.02.2023
More

  Αυξημένη κίνηση, για ένα λιτό τραπέζι

  Αυξημένη παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες η κίνηση στα παραδοσιακά κρεοπωλεία των Ιωαννίνων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τονωθεί η αγοραστική ζήτηση και να διατεθούν λίγες περισσότερες ποσότητες αμνοεριφίων, για το λιτό φέτος, λόγω των περιορισμών, πασχαλινό τραπέζι.

  Η κίνηση προφανώς δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη αντίστοιχη περίοδο ακόμη και στις αρχές της οικονομικής κρίσης, ωστόσο οι παραδοσιακοί κρεοπώλες εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την κίνηση, αλλά και για την ανταπόκριση των καταναλωτών, στις νέες συνθήκες λειτουργίας των καταστημάτων.

  Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ιωαννίνων Γρηγ. Κονταξής, σε αυτό βοήθησαν και οι επιπλέον λύσεις που παρείχαν τα κρεοπωλεία και για την εξυπηρέτηση με τις διανομές κατ’ οίκον, αλλά και οι λύσεις που πρόσφεραν για το ψήσιμο του οβελία και των άλλων συνοδευτικών στο φούρνο.

  Η τιμή στα αμνοερίφια ήταν φέτος μειωμένη μέχρι και 1,50 ευρώ στα κρεοπωλεία σε σχέση με πέρυσι, με τον κ. Κονταξή, να επισημαίνει, πως θα πρέπει να βρεθεί τρόπος, ώστε να στηριχθεί το εισόδημα των κτηνοτρόφων, που μετρούν πολύ μεγάλες απώλειες.

  Τέλος, το Σωματείο Κρεοπωλών Ιωαννίνων ανταποκρίθηκε στην
  έκκληση της Περιφέρειας Ηπείρου και διέθεσε δωρεάν αμνοερίφια σε άπορες οικογένειες της περιοχής.

   

   

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ