Σάββατο 25.05.2024
More

  Αυξημένη συμμετοχή στις εκλογές των Πολιτικών Συνταξιούχων

  Ο μεγάλος αριθμός σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, τρία χρόνια νωρίτερα, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της εκλογικής διαδικασίας στο Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στο Εργατικό Κέντρο.

  Ένας Σύνδεσμος Συνταξιούχων, που όπως εύστοχα ανέφερε ο απερχόμενος πρόεδρος και επανεκλεγείς πλειοψηφών σύμβουλος στο νέο ΔΣ Μιχ. Αυδίκος μέχρι πριν λίγα χρόνια είχε το χαρακτήρα μίας παρέας με 50 περίπου ενεργά μέλη, κατάφερε να προσελκύσει ένα σημαντικό αριθμό συνταξιούχων στις κάλπες. Από τους 400 περίπου συνταξιούχους – μέλη του Συνδέσμου που είχαν ψηφίσει πριν από τρία χρόνια, στις εκλογές της Κυριακής ο αριθμός έφτασε τους 630 με τον κ. Αυδίκο να εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τους συναδέλφους αλλά παράλληλα να υπενθυμίζει, ότι η δυναμική του Συνδέσμου, μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη.

  «Να υπενθυμίσω, ότι στα Γιάννενα έχουμε χιλιάδες συνταξιούχους του δημόσιου τομέα και ο αριθμός των 630 που προσήλθαν στις κάλπες δεν είναι αντιπροσωπευτικός. Από την άλλη όμως, αν σκεφτούμε, ότι μέχρι πριν από μερικά χρόνια, προσέρχονταν στις κάλπες 50 άτομα, το ότι φτάσαμε να έχουμε 630 συναδέλφους που ψηφίζουν στις εκλογές, είναι εξαιρετικά σημαντικό», ανέφερε ο κ. Αυδίκος.

  Η παράταξη του κ. Αυδίκου με τις συνεργαζόμενες παρατάξεις συγκέντρωσαν την πλειοψηφία των εδρών στο ΔΣ (5 από τις 7) αλλά και των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία. Το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε Σώμα τις αμέσως επόμενες ημέρες.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ