Παρασκευή 07.05.2021
More

  Αύξηση των κρουσμάτων στο Δήμο Ζηρού- Τι λέει ο δήμαρχος

  Να τηρούν όλοι τα μέτρα λέει ο κ. Νίκος Καλαντζής

  Να τηρούν όλοι τα μέτρα και να αποφεύγουν τον συνωστισμό σε σούπερ μάρκετ και τράπεζες ζητά μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ζηρού, Νίκος Καλαντζής.

  Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια έξαρση σε οικισμό των Ρομά και αυτό έχει θέσει σε εγρήγορση όλους τους φορείς προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση και να μην υπάρξει διασπορά στην κοινότητα.

  Όπως ανέφερε μιλώντας τηλεφωνικά στο Itv ο κ. Καλαντζής ο Δήμος είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ όσο και με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.

  «Είναι μεγάλη ανάγκη να εφαρμόσουμε πιστά όλα τα ισχύοντα μέτρα και να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην καθημερινότητά μας. Πρέπει να περιορίζονται στο ελάχιστο δυνατό ή ακόμη και ν’ αποφεύγονται χώροι συνάθροισης και συγχρωτισμού όπως οι Τράπεζες και τα σούπερ μάρκετ. Ας μην συνωστίζονται αλλά ας επιλέγουν διαφορετικές ώρες και ημέρες. Υπάρχει τρόπος δεν χρειάζεται να περιμένουν στις ουρές για ώρες γιατί αυξάνουν τον κίνδυνο.

  Κάνω έκκληση σε όλους να επιδείξουμε μεγάλη προσοχή. Σε γενικές γραμμές ο κόσμος συμμορφώνεται και επιδεικνύει προσοχή στην τήρηση των μέτρων» καταλήγει ο κ. Καλαντζής.

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ