Δευτέρα 16.05.2022
More

  Χαλάει ο καιρός: Σε ετοιμότητα Περιφέρεια και Δήμος

  Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου γίνεται γνωστό ότι από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδόθηκε Έκτακτο Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού

  Σύμφωνα με αυτό προβλέπεται επιδείνωση καιρού από σήμερα το βράδυ, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες. Από αργά το βράδυ αναμένονται πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου. Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα επικρατούν το Σάββατο (29-1-2022) στο Ιόνιο. Με βάση τα ανωτέρω η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή των πολιτών και την ετοιμότητα όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών και φορέων.

  Σε ετοιμότητα ο Δήμος Ιωαννιτών

  Ο Δήμος Ιωαννιτών έχει θέσει σε ετοιμότητα τον μηχανισμό του για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από την κακοκαιρία.

  Οι υπηρεσίες του είναι εφοδιασμένες με αλάτι ενώ ποσότητες έχουν παραδοθεί σε όλες τις ορεινές Κοινότητες και στους Πολιτιστικούς Συλλόγους.

  Σε περίπτωση ασθενούς χιονόπτωσης τις επόμενες ώρες απευθύνει έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

  Σημειώνεται ότι στη χιονόπτωση είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

  Ο Δήμος είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου όπως επίσης και με την Τροχαία για να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις όπου κι αν αυτό απαιτηθεί.

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ