Πέμπτη 18.08.2022
More

  Χωρίς ρεύμα και νερό πολλές περιοχές στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων

  Διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης ΔΕΗ

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων:

  «Σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου διαπιστώθηκε σοβαρή απρόβλεπτη βλάβη ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ και διακοπή ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια και γεωτρήσεις στη περιοχή Ασβεστοχωρίου-Κόντσικας και Γραμμενοχωρίων του Σ.ΥΔ.Λ.Ι.

  Θα εμφανιστεί μείωση πίεσης στην υδροδότηση των κατοίκων ή και διακοπή υδροδότησης, στους οικισμούς των Γραμμενοχωρίων: Δήμος Ζίτσας: Πετράλωνα, Λοφίσκος, Ανάργυροι, Περάτη, Γραμμένο, Βαγενίτι, Πολύλοφος, Λύγγος και Δήμος Ιωαννιτών: Κόντσικα, Ασβεστοχώρι και Κοσμηρά και στις απευθείας συνδέσεις ιδιωτών-πτηνοτροφεία από κεντρικούς αγωγούς του ΣΥΔΛΙ στις ανωτέρω περιοχές.

  Από τη ΔΕΗ εκτιμάται ότι η αποκατάσταση ηλεκτροδότησης θα αργήσει και θα πραγματοποιηθεί μετά τις μεσημεριανές – απογευματινές ώρες.

  Η αποκατάσταση της λειτουργίας των αντλιοστασίων θα πραγματοποιηθεί άμεσα μετά την αποκατάσταση της ΔΕΗ και της ηλεκτροδότησης, η υδροδότηση των κατοίκων σταδιακά μέχρι να γεμίσουνε τα δίκτυα ύδρευσης και οι δεξαμενές.

  Παρακαλούνται οι κάτοικοι για περιορισμό της κατανάλωσης πριν και μετά την διακοπή μέχρι να ισορροπήσει το σύστημα ύδρευσης στο σύνολο των περιοχών.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ