Δευτέρα 22.04.2024
More

  «Δεν θα ανεχθούμε άλλη υποβάθμιση του θεσμού»

  Αναταραχή στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων με έντονη κριτική από την αντιπολίτευση για τον τρόπο που ασκείται η διοίκηση

  Συνεχίζεται η αναταραχή στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων με έντονη κριτική από την αντιπολίτευση για τον τρόπο που ασκείται η διοίκηση.

  Μετά την πρόσφατη, νέα ανακοίνωση του Γρηγόρη Γκίκα και της παράταξής του, παρέμβαση κάνει και ο Ιωάννης Μήτσης  επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» που εστιάζει στον τρόπο διοίκησης του νέου προέδρου Μ. Χρυσοστόμου αναφέροντας ότι «υποβαθμίζει ακόμη περισσότερο τον ήδη υποβαθμισμένο και καταρρακωμένο επιμελητηριακό θεσμό από τον τέως πρόεδρο κ. Δ. Δημητρίου».

  «Οι προγραμματικές βαρύγδουπες δηλώσεις κατά την εκλογή του και τα δήθεν βαθυστόχαστα μηνύματα για αμερόληπτο επιμελητήριο, που θα εξυπηρετεί τα μέλη του ανεξαρτήτως πολιτικής ή ιδεολογικής τους ταυτότητας, πήγαν περίπατο από την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ», τονίζει ακόμα κάνοντας εκτενή αναφορά σε όσα έγιναν στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ, σύμφωνα με τη δική του οπτική.

  «Ανακοινώνουμε στον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού μας ότι δεν θα ανεχθούμε άλλη υποβάθμιση του θεσμού, θα λέμε πάντα την αλήθεια υπερασπίζοντας τα μέλη μας με οποιοδήποτε προσωπικό και πολιτικό κόστος, ώστε να σταματήσουμε το ‘κομματικό καφενείο’ των ημέτερων που μετέτρεψαν το Επιμελητήριο.

  Το Ανεξάρτητο Επιμελητήριο είναι ενωμένο και πανέτοιμο εν’ όψει των εκλογών του Δεκεμβρίου 2023 για ένα επιμελητήριο ανοικτό σε όλους ισχυρό και δυνατό για την προάσπιση των συμφερόντων των μελών μας, της τοπικής οικονομίας και κατ’ επέκταση της εθνικής», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Μήτσης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ