Τρίτη 18.06.2024
More

  Διαμαρτυρία των αστυνομικών της Ηπείρου έξω απ’το Αστυνομικό Μέγαρο

  Η διαμαρτυρία θα γίνει έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων κατά την άφιξη του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλου στα Ιωάννινα.

  Η απόφαση ελήφθη από τις τέσσερις Ενώσεις Αστυνομικών –Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας- με αφορμή τις αποφάσεις για υποχρεωτικές μετακινήσεις αστυνομικών από την περιοχή προς την Αττική και την Θεσσαλονίκη.

  Η επίσκεψη του υφυπουργού στα Ιωάννινα γνωστοποιήθηκε μέσω της ανακοίνωσης των Ενώσεων Αστυνομικών, οι οποίες αναφέρουν ότι την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 8:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού.

  «Όλοι μαζί θα εκφράσουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για ότι συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Για τα προβλήματα που δημιουργούνται σε μας και τις οικογένειές μας από την αντιμετώπιση που έχουμε από την πολιτεία  και την διοίκηση καθώς και στις επιπτώσεις των αποφάσεων αυτών στις τοπικές κοινωνίες» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση των Αστυνομικών Ενώσεων.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ