Τρίτη 05.03.2024
More

  Δημοφιλής προορισμός και το Πάσχα η Ήπειρος!

  Σε δημοφιλή πασχαλιάτικο προορισμό αναδεικνύεται η Ήπειρος, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία που αφορούν τις κρατήσεις

  Σε δημοφιλή πασχαλιάτικο προορισμό αναδεικνύεται η Ήπειρος, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία που αφορούν τις κρατήσεις σε ξενοδοχεία, ξενώνες και άλλα καταλύματα.  Ζαγόρι, Τζουμέρκα και Μέτσοβο είναι από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς και για το Πάσχα.

  Άλλωστε τι καλύτερο από το να κάνεις Πάσχα σε ένα παραδοσιακό χωριό απολαμβάνοντας τις ομορφιές της φύσης και δοκιμάζοντας παραδοσιακές γεύσεις.

  Οι στοχευμένες προβολές φέρνουν αποτελέσματα και επισκέπτες που θέλουν να δουν από κοντά τις ηπειρωτικές ομορφιές.

  Ο δήμαρχος Μετσόβου ρωτήθηκε για την κίνηση και τις κρατήσεις λέγοντας ότι όλο το προηγούμενο διάστημα οι αφίξεις ήταν πολλές και υπάρχει ικανοποίηση. Και για το Πάσχα οι κρατήσεις πάνε καλά ενώ αναμένεται να είναι αυξητικός ο αριθμός και τις επόμενες ημέρες που ακολουθούν.

  Ο κ. Τζαφέας ξεκαθάρισε ότι είναι σημαντικό να υπάρχει καλό επίπεδο υπηρεσιών ώστε ο επισκέπτης να φεύγει ικανοποιημένος και να μεταφέρει αυτή την εμπειρία του και σε άλλους. «Η καλύτερη διαφήμιση είναι ο ευχαριστημένος πελάτης» τονίζει σημειώνοντας ότι έχει βελτιωθεί ουσιαστικά η παροχή υπηρεσιών.

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ