Σάββατο 25.05.2024
More

  Δημοπρατείται η αποκατάσταση της Αναγνωστοπουλείου Σχολής

  Η αποκατάσταση της Αναγνωστοπωλείου Σχολής στην Κόνιτσα, δημοπρατείται με απόφαση που έλαβε στη  σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή.

  Ο  προϋπολογισμός της α΄ φάσης του έργου ανέρχεται σε 420.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Interreg Ελλάδα- Αλβανία.

   Βελτίωση αγροτικών υποδομών

  Τους προσωρινούς αναδόχους για δύο έργα βελτίωσης των αγροτικών υποδομών σε Πρέβεζα και Κόνιτσα, ανέδειξε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.  Πρόκειται για τα εξής:

  1. «Αποκατάσταση πρόσβασης στην περιοχή του ΤΟΕΒ Λάμαρης του Δήμου Πρέβεζας» προϋπολογισμού 105.000  €. Ανάδοχος ΕΡΓΟΔΟΜΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.

  2. «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις Τ.Κ. Κλειδωνιάς – Αετόπετρας του Δήμου Κόνιτσας», προϋπολογισμού 288.000  €. Ανάδοχος Γ. Ντάφλης.

  Επίσης με άλλες αποφάσεις η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την προμήθεια αναγκαίου εξοπλισμού για το αντλιοστάσιο Βίγλας του ΤΟΕΒ Άρτας, αντλητικών και ηλεκτρικού πίνακα για την αποστράγγιση περιοχής Συκιών Δήμου Νικολάου Σκουφά, συνολικού προϋπολογισμού 49.600 ευρώ.

  Αποκατάσταση ζημιών στο επαρχιακό δίκτυο

  Η Οικονομική Επιτροπή  ανέδειξε επίσης σήμερα:

  1. τον προσωρινό ανάδοχο (Δ. Τσομπίκο) για το έργο: «Άμεση αποκατάσταση 23ης επαρχιακής οδού (από Τύρια – Ζωτικό προς Παρδαλίτσα – Πετούσι – όρια Ν. Ιωαννίνων)», προϋπολογισμού 300.000 €

  2.  Τον οριστικό ανάδοχο (Γεωτεχνική Μηχανική Μονοπρόσωπη ΙΚΕ) για το έργο «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού προς Πύργο Κόνιτσας», προϋπολογισμού 125.000 €.

  Επίσης οριστικός ανάδοχος (Α.Κρικώνη- Α.Παπαχρήστος Ο.Ε.» αναδείχτηκε και για το έργο: «Κατασκευή πεζοδρομίου κατά μήκος της επαρχιακής οδού στα όρια της Δ.Δ. Μπάφρας», προϋπολογισμού 74.400, €.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ