Παρασκευή 14.06.2024
More

  Δήμος Πωγωνίου- Με ποιήματα και τραγούδια η μαθητική χριστουγεννιάτικη γιορτή

  Στάση στο  Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου, για να ακούσει από κοντά τις επιθυμίες των παιδιών, έκανε ο Άγιος Βασίλης στη  μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε σήμερα ο Δήμος Πωγωνίου.

  Ο χώρος μετατράπηκε σε ένα μαγικό σκηνικό γεμάτο χρώματα, στολίδια, ξυλοπόδαρους και καλικαντζαράκια με τους  μικρούς φίλους να απολαμβάνουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

  Η γιορτή ξεκίνησε με ποιήματα και τραγούδια των μαθητών και συνεχίστηκε με τα καταπληκτικά κόλπα του Μάγου Καπελά που ξεσήκωσε τα παιδιά.

  Τη γιορτή συνόδευσαν με το δικό τους γλυκό τρόπο οι σπουδαστές των ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ που έφτιαξαν νόστιμες δημιουργίες  και τις διακόσμησαν μαζί με τα παιδιά ενώ τα τμήματα αισθητικής και κομμωτικής έβαψαν τα προσωπάκια τους και περιποιήθηκαν τους μικρούς πρωταγωνιστές της ημέρας. Τις εντυπώσεις «έκλεψε» η μαθητική έκθεση έργων με θέμα «Όλου του κόσμου τα παιδιά» με το Δήμαρχο Πωγωνίου, Κ. Καψάλη, να συγχαίρει τους μικρούς καλλιτέχνες, τους δασκάλους και καθηγητές τους για την εξαιρετική δουλειά.

  Τα παιδιά καλωσόρισε ο Δ.Σ. Πωγωνίου και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Αναστάσιος Γιούνης, που υπογράμμισε ότι η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στους μαθητές. «Σήμερα γέμισε η καρδιά μας από τα χαρούμενα πρόσωπά σας. Εύχομαι η μαγεία των Χριστουγέννων να σας συνοδεύει πάντα», σημείωσε ευχαριστώντας παράλληλα το ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για την όμορφη συνεργασία.

  Στη γιορτή παρευρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστος Γκόγκος, ο Αντιδήμαρχος, Μιχάλης Σιούτης και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ., Γρηγόρης Μποτίνης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ