Τετάρτη 27.10.2021
More

  ΔΩΔΩΝΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ: Τιμούμε στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των μαθητών μας

  Μέσω «Teamviewer», με παύση μόνο από Μεγάλη Πέμπτη ως και Τρίτη του Πάσχα, θα συνεχίζονται κανονικά τα μαθήματα από τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

  «Από την πρώτη στιγμή (με παύση μόνο από Μεγάλη Πέμπτη ως και Τρίτη του Πάσχα) συνεχίζονται κανονικά τα μαθήματα προς όλους  τους μαθητές μας, με ποιοτική εξ αποστάσεως εκπαίδευση και «πλήρες» πρόγραμμα διδασκόμενων αντικειμένων, αξιοποιώντας ιδιωτική πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης από την «Teamviewer». Το σχολείο μας για άλλη μια φορά, σε δύσκολες στιγμές, βρίσκει τρόπους να εκτελέσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του απέναντι στους μαθητές μας, τιμώντας την εμπιστοσύνη των γονέων τους.

  Βέβαια, πρωτίστως ευχόμαστε όλοι να είστε υγιείς και γρήγορα να αποκατασταθεί η ομαλότητα, ώστε όλοι να επιστρέψετε στις επάλξεις του δικού σας αγώνα. Ωστόσο, το διδακτικό προσωπικό των «Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων» δε σταμάτησε ποτέ να βρίσκεται στις επάλξεις ( το ίδιο και οι μαθητές μας ). Με το που ανακοινώθηκαν τα κυβερνητικά μέτρα τα οποία μετέβαλαν άρδην τη ζωή μας, το σχολείο κινητοποιήθηκε καταβάλλοντας κάθε δυνατή ανθρώπινη προσπάθεια και οικονομικές δαπάνες που απαιτήθηκαν, προκειμένου να διαθέτει μία δική του, αξιόπιστη, εύχρηστη, λειτουργική και απολύτως αποτελεσματική «πλατφόρμα διδασκαλίας». Συγχρόνως, οι μαθητές μας λαμβάνουν διαρκώς εργασίες και διαγωνίσματα, τα οποία αποστέλλουν στους καθηγητές τους και διορθώνονται με τη χρήση ποικίλων άλλων ψηφιακών μέσων κι εφαρμογών.

  Μάλιστα, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για εμάς ότι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι εξαιρετικά υψηλή, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και δικαιώνει την προσπάθειά μας, διότι η προσφορά εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, σύγχρονης ή ασύγχρονης, απαιτεί πολύ περισσότερους πόρους, υποδομές, συνέπεια, μόχθο και ώρες προετοιμασίας – εργασίας από τον εκπαιδευτικό και, συγχρόνως, προσπάθεια πνευματική και σωματική από τον μαθητή. Για αυτό ευχαριστούμε θερμά τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και τους μαθητές μας για την υπομονή, επιμονή και συνεργασία. Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την παρούσα αρνητική συγκυρία και θα βγούμε νικητές!

  Μένουμε σπίτι, συνεχίζουμε σχολείο!»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ