Τετάρτη 17.08.2022
More

  Την αξιοποίηση του ψηφιακού αρχείου του ΔΗΠΕΘΕ προτείνει η «Ενότητα Πολιτών»

  Την αξιοποίηση του ψηφιακού αρχείου που διαθέτει το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων ζητά με επιστολή του στην πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας.

  Όπως τονίζει, το Δημοτικό θέατρο διαθέτει στο ψηφιακό του αρχείο μια σειρά παραστάσεων που μπορεί να ανεβάσει στην ιστοσελίδα του και να τις κάνει με αυτόν τον τρόπο διαθέσιμες σε μικρούς και μεγάλους, που βρίσκονται στα σπίτια αναζητώντας ποιοτικούς τρόπους να γεμίσουν τις ώρες τους.

  Η επιστολή, όπως εστάλη σήμερα, έχει ως εξής:

  Αξιότιμη κύρια Πρόεδρε,

  Στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιούνται την περίοδο αυτή από διάφορους πολιτιστικούς φορείς, η παράταξη μας «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», προτείνει την διαδικτυακή παρουσίαση παραστάσεων και από το ΔΗΠΕΘΕ.

  Το Δημοτικό μας Θέατρο διαθέτει στο ψηφιακό του αρχείο μια σειρά παραστάσεων που μπορεί να ανεβάσει στην ιστοσελίδα του.

  Ειδική αναφορά θέλουμε να κάνουμε στις παιδικές παραστάσεις για τις οποίες δίνεται μια ευκαιρία να τις απολαύσουν παιδιά και γονείς αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

  Ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση για την υλοποίηση της πρότασή μας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ