Τετάρτη 27.01.2021
More

  Εικόνες καταστροφής στο Λύκειο Ελεούσας – Στο σχολείο η Σήμανση για αποτυπώματα

  Εικόνες καταστροφής στο Λύκειο Ελεούσας που τελούσε υπό κατάληψη

  Ένα μικρό μόνο μέγεθος των καταστροφών που αντίκρισαν η διεύθυνση, οι καθηγητές, αλλά και η Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ζίτσας, στο Λύκειο της Ελεούσας που τελούσε υπό κατάληψη, αποτυπώνουν οι φωτογραφίες που ανήρτησε ο αντιδήμαρχος του Δ. Ζίτσας ,Φ. Ράρρας.

  Το Λύκειο Ελεούσας «Κων. Ασώπιος» που πολλές φορές έχει διακριθεί σε διάφορα επίπεδα, αλλά κυρίως καταγράφει πολλές και σημαντικές επιτυχίες στις Πανελλαδικές εξετάσεις, παραδόθηκε μετά την κατάληψη σε μία κατάσταση που καθιστά αδύνατη την επαναλειτουργία του, τουλάχιστον άμεσα.

  Από το πρωί στο σχολείο βρίσκονται αστυνομικοί της υπηρεσίας Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, προκειμένου να εντοπίσουν αποτυπώματα και στη συνέχεια, θα ξεκινήσει η διαδικασία καταγραφής και η έναρξη της αποκατάστασης των ζημιών, οι οποίες σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς ανέρχονται τουλάχιστον σε 15.000 ευρώ. Εκτός από τις ζημιές, οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο και για κλοπή αθλητικού υλικού που διέθετε το σχολείο, όπως μπάλες και αθλητικές φόρμες.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ