Τρίτη 28.05.2024
More

  Ενδιαφέρον και για τρίτο τμήμα στην Α’ τάξη στο Μουσικό Σχολείο Άρτας

  Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Άρτας ο Χρ. Τσιρογιάννης

  Τον Χρήστο Τσιρογιάννη, υποδέχτηκε την Τετάρτη στο γραφείο της η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας κα. Παρασκευή Χαμπηλομάτη, μετά από προσωπικό αίτημα του Δημάρχου.

  Στη συνάντηση συζητήθηκαν πολλά θέματα, με πρώτο το αίτημα των γονέων για δημιουργία και τρίτου τμήματος στην Α’ τάξη στο Μουσικό Σχολείο, λόγω του μεγάλου αριθμού ενδιαφερομένων μαθητών. Είχε προηγηθεί επικοινωνία του Δημάρχου της Άρτας και με τη Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Άρτας Ανθούλα Ζιώρη.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αρταίων: «Από τις επικοινωνίες και τις συναντήσεις προέκυψε, πως σύντομα θα έχουμε θετική έκβαση στο αίτημα των γονέων».

  Ακόμη, επί τάπητος μπήκαν και άλλα θέματα της σχολικής κοινότητας. Στα ζητήματα αυτά περιλαμβάνονται, η ανέγερση νέου κτιρίου για το Μουσικό Σχολείο στην πόλη της Άρτας και του 5ου  Γυμνασίου, που η Δημοτική Αρχή το «τρέχει» μέσα από το νέο ΕΣΠΑ, αλλά και η δημιουργία δεύτερου ΕΠΑΛ, η μεταστέγαση του εσπερινού Γυμνασίου και Λυκείου, οι συντηρήσεις και οι  αναβαθμίσεις των σχολείων και οι επιπλέον αίθουσες διδασκαλίες για το ΕΝΕΕΓΥΛ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ