Κυριακή 23.06.2024
More

  Προσκλητήριο στήριξης με στόχο και την έδρα

  Εκδήλωση του ΚΚΕ που διεκδικεί και την εκπροσώπηση στη Βουλή

  Ανοιχτό προσκλητήριο στους εκλογείς των Ιωαννίνων να στηρίξουν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, δίνοντας μεγαλύτερη δύναμη στο ΚΚΕ από αυτήν της 14ης Μαΐου και τη δυνατότητα παράλληλα να κερδίσει τελικά τη μία από τις πέντε βουλευτικές έδρες απηύθυνε από τα Ιωάννινα το βράδυ της Τρίτης, ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του Πολ. Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ.

  Ο κ. Παρασκευάς ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ Ιωαννίνων ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος και αρχικά στην ομιλία του έκανε λόγο για την ανάγκη να σταλεί ένα «μήνυμα οργής» για το ναυάγιο στην Πύλο, αλλά και για τα «Τέμπη» που προηγήθηκαν και όσες ακόμη τραγωδίες συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα.

  Ο Κώστας Παρασκευάς επισήμανε ότι ούτε η ΝΔ, ούτε οι άλλες δυνάμεις του συστήματος είναι τόσο ισχυρές όσο φαίνονται. «Ο μόνος παντοδύναμος είναι ο λαός, αρκεί να καταλάβει τη δύναμή του και αυτή βρίσκεται στη συμπόρευση με το ΚΚΕ, στο δυνάμωμά του» ανέφερε.

  Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις κοινές δεσμεύσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την υλοποίηση των 350 προαπαιτούμενων του Ταμείου Ανάκαμψης που ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε, όπως είπε, ότι αποτελούν το νέο αντιλαϊκό μνημόνιο, για να επισημαίνει ότι αυτά θα καθορίσουν την πορεία των δικαιωμάτων του λαού και όχι οι προεκλογικές υποσχέσεις των αστικών συστημικών κομμάτων που γίνονται «φύλλο και φτερό στον άνεμο» την επόμενη μέρα.

  Επίσης, κάλεσε το λαό να μη σκορπίσει την ψήφο του στις «δήθεν αντισυστημικές» δυνάμεις, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην «Πλεύση Ελευθερίας».

  Η συγκέντρωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Νίκου Έξαρχου, προέδρου του Εργατικού Κέντρου και εκ νέου υποψήφιου βουλευτή Ιωαννίνων, που υποσχέθηκε πραγματική μαχητική αντιπολίτευση, στήριγμα για κάθε Γιαννιώτη.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ