Κυριακή 25.09.2022
More

  Επαναλειτουργεί η Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης του «Χατζηκώστα»

  Εισήχθησαν τέσσερις ασθενείς για αποτοξίνωση από το αλκοόλ

  Σε λειτουργία τίθεται από σήμερα η Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης του Γ.Ν.Ι. «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», με την εισαγωγή τεσσάρων ασθενών για αποτοξίνωση από το αλκοόλ.

  Έπειτα από δυο χρόνια αναστολής λειτουργίας λόγω της πανδημίας covid 19 η επαναλειτουργία της ΜΣΑ έρχεται να συνεχίσει τη προσπάθεια για νέες δράσεις στον χώρο της υγείας και τη κάλυψη αναγκών αποτοξίνωσης συνανθρώπων μας από το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες.

  Η συμβολή της 6ης ΥΠΕ, στην έκδοση διοικητικών πράξεων για την επαναλειτουργία της ΜΣΑ με δυναμικότητα δώδεκα κλινών σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Ηπείρου, υπήρξε καθοριστική για την επιτυχή επανέναρξη του προγράμματος.

  Επίσης, η συμβολή των ιατρών του Ψυχιατρικού τομέα του Νοσοκομείου και ιατρών των Κ.Υ. της περιοχής είναι ουσιαστική για την ομαλή λειτουργία της Μονάδας για την επανένταξη των συνανθρώπων μας στη κοινότητα.

  Για περισσότερες πληροφορίες για την λειτουργία του προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Πολυδύναμου Κέντρου στο τηλέφωνο, 26510 76666.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ