Κυριακή 21.07.2024
More

  Επίσημη πρώτη για τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

  Την πρώτη τους επίσημη παρουσίαση θα κάνουν την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τον Νομό Ιωαννίνων.

  Η εκδήλωση- κοπή πίτας θα πραγματοποιηθεί στις 20:00, στο κατάστημα Open Bar (Δωδώνης 11). Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Πάρης Κουκουλόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

  Ο γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ Βασίλης Γαρδίκος, απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση και στάθηκε στα χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου για το Νομό Ιωαννίνων που ανακοινώθηκαν την Κυριακή.

  Όπως εξήγησε, παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα το 85% των ψηφοδελτίων, ενώ επικεντρώθηκε στο πολιτικό πλαίσιο και το διακύβευμα των Βουλευτικών Εκλογών. «Το κίνημά μας πρωτοπορεί καθώς είναι το πρώτο κόμμα που ανακοινώνει τους υποψήφιούς του απαντώντας εκκωφαντικά σε όσους ασκούσαν κριτική για τις διαδικασίες μας. Τα ψηφοδέλτιά μας συνάδουν απόλυτα με τις συλλογικές μας αποφάσεις, τόσο του συνεδρίου μας, όσο και της ΚΠΕ», σημείωσε ο κ. Γαρδίκος, ενώ συμπλήρωσε πως «η επιτροπή ψηφοδελτίων που απαρτίζεται από συντρόφισσες και συντρόφους με υψηλό κύρος και με πρόεδρο το δικό μας Γιαννιώτη – Ευάγγελο Αργύρη, έκανε εξαιρετική δουλειά κινούμενη στα πλαίσια των συλλογικών αποφάσεων του Κινήματος», είπε παρουσιάζοντας το γενικό πλαίσιο.

  Σύμφωνα με τον κ. Γαρδίκο η ανανέωση των προσώπων αγγίζει το 63%.

  – Το 31% των υποψηφίων είναι κάτω των 45 ετών.

  – Το 92% έχει Πανεπιστημιακή μόρφωση.

  – Το 30% έχει Μεταπτυχιακό.

  – Το 12% έχει διδακτορικό δίπλωμα.

  «Ήταν μια ανοιχτή διαδικασία με βασικούς άξονες: τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την αξιοποίηση του ικανότερου διαθέσιμου ανθρώπινου δυναμικού, την ανανέωση στα πρόσωπα και την αύξηση της συμμετοχής των νέων» είπε καλώντας όλους να δώσουν έναν εκλογικό αγώνα με πολιτικά επιχειρήματα, αξιοπρέπεια και πολιτισμό, γιατί διαχρονικά αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ΠΑΣΟΚ» ενώ ευχαρίστησε και όλους όσοι συμμετείχαν στην διαδικασία λέγοντας ότι «ο αγώνας όλων είναι κοινός».

  Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι οι Κ. Γάτσιος Κωνσταντίνος – Καθηγητής Πανεπιστημίου,

  Δημητρίου Δημήτριος – Βιολόγος / Ελ. Επαγγελματίας, Λιάγκου Ανθή – Αθλήτρια, Μανταλόβας Αθανάσιος – Χημικός, Μήτσιου Ευαγγελία(Βάλια) – Δικηγόρος, Μπακόλα Ντίνα – Δημ. Υπάλληλος, Τσίμαρης Ιωάννης – Ιατρός.

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ