Σάββατο 24.07.2021
More

  Ετοιμασίες για τους πρώτους πελάτες της Δευτέρας

  Οι τελευταίες λεπτομέρειες απέμειναν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, για τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης και στα Γιάννενα, ενόψει της επαναλειτουργίας τους από αύριο Δευτέρα.

  Τα τραπεζάκια και οι καρέκλες έχουν ήδη τοποθετηθεί στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ όπου υπάρχει η δυνατότητα όπως στην παραλίμνια περιοχή, ήδη ο χώρος ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων έχει επικρατεί σημαντικά.

  Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης υποχρεούνται πλέον να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους με νέους όρους και προϋποθέσεις, λόγω της αυστηρής υποχρέωσης για την τήρηση των μέτρων πρόληψης και υγιεινής και για τους εργαζόμενους και για τους πελάτες.

  Στο παραλίμνιο, οι περισσότερες καφετέριες ετοιμάζονται και πάλι να υποδεχτούν τους πελάτες τους στο πιο τουριστικό σημείο της πόλης, δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα, ωστόσο ευχάριστα αναμένονται τα νεότερα και για τα καταστήματα που διαθέτουν μόνον ή κατά κύριο λόγο εσωτερικούς χώρους εστίασης. Ο υπ. Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου θα επιτραπεί η λειτουργία και αυτών των χώρων στα καταστήματα εστίασης.

   

   

   

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ