Δευτέρα 22.04.2024
More

  Έτος προκλήσεων και μεταρρυθμίσεων το 2024

  Με την επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου, το πρωί της Δευτέρας έγινε η υποδοχή του νέου έτους από τις θρησκευτικές, πολιτικές, αυτοδιοικητικές αρχές του τόπου, παρουσία των τοπικών ηγεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

  Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ Μάξιμος, στο μήνυμά του αμέσως μετά τη Δοξολογία, εξέφρασε την ευχή για ένα ειρηνικό έτος σε όλον τον πλανήτη αλλά και για την ανάγκη να συνεχιστεί αταλάντευτα η πορεία της χώρας προς την πρόοδο και την ευημερία, χωρίς κανείς να ξεχνά εκείνους που υποφέρουν και έχουν ανάγκη τη στήριξη και την αλληλεγγύη.

  Η υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρία Κεφάλα στη δήλωσή της αμέσως μετά τη Δοξολογία, στάθηκε στις πολλές δυσκολίες του 2023 από τις γεωπολιτικές προκλήσεις για τη χώρα και την κλιματική κρίση, μέχρι τις πληθωριστικές πιέσεις και την ακρίβεια, σημειώνοντας πως το 2024 είναι ένα έτος μεταρρυθμίσεων, τις οποίες έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία.

  «Μεταρρυθμίσεις που όπως έχει πει και ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης θα τρέξουν πιο γρήγορα, για να φτάσουμε στο μεγάλο στόχο που είναι μία κοινωνία με δικαιοσύνη και ισότητα, μία κοινωνία με ευημερία και ευκαιρίες για όλους», ανέφερε η κα Κεφάλα.

  Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς Μερ. Τζούφη στάθηκε και αυτή στα δραματικά γεγονότα του 2023 σε διεθνές και εθνικό επίπεδο και ευχήθηκε το 2024 να είναι ένα έτος στο οποίο θα δοθούν και θα κερδηθούν οι μάχες για την κοινωνική και την κλιματική δικαιοσύνη.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ