Τρίτη 23.04.2024
More

  Μηνύματα αισιοδοξίας στις δεξιώσεις Περιφέρειας – Δ. Ιωαννιτών

  Με κάθε επισημότητα και με πολλά νέα πρόσωπα που εξελέγησαν σε θέσεις περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων στην Περιφέρεια Ηπείρου και στον δήμο Ιωαννιτών αντίστοιχα, πραγματοποιήθηκαν οι δεξιώσεις υποδοχής του νέου έτους στο διοικητήριο της περιφέρειας και στην Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία για λογαριασμό του δήμου Ιωαννιτών, που λόγω των εργασιών ανακαίνισης του πνευματικού Κέντρου δε διαθέτει κάποια άλλη αίθουσα.

  Κυρίαρχο στοιχείο ωστόσο των δύο δεξιώσεων που ακολούθησαν την Δοξολογία στη Μητρόπολη Ιωαννίνων αποτέλεσαν οι ευχές συνολικά για την χώρα και την τοπική κοινωνία, όπως επίσης για το νέο περιφερειακό και δημοτικό συμβούλιο ώστε να ανταποκριθούν αντίστοιχα, στις υψηλές προσδοκίες που όπως απέδειξαν οι πολίτες με την ψήφο τους στις εκλογές του Οκτωβρίου έχουν από τα κορυφαία συλλογικά όργανα της περιοχής.

  Για μία πενταετία πολλών προσδοκιών και από τους πολίτες όπως όμως και από την ίδια την περιφερειακή αρχή έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο Αλ. Καχριμάνης, που ευχήθηκε παράλληλα λιγότερα προβλήματα στην πατρίδα.

  Η εκδήλωση του δήμου Ιωαννιτών

  Ακολούθησε η ανταλλαγή των επισκέψεων και η υποδοχή εκπροσώπων φορέων και πολιτών από τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ιωαννίνων Θ. Μπέγκα και τη νέα δημοτική αρχή στην αίθουσα «Σπυρίδωνος Βλάχου» της ΖΠΑ.

  Ο κ. Μπέγκας στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε πως η αφετηρία του νέου έτους μπορεί και πρέπει να γίνει αφετηρία συνεργασιών και προσπάθειας για την αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων του δήμου, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της συνευθύνης για τα ζητήματα που αναφέρονται στον δήμο Ιωαννιτών.

  «Επαναλαμβάνω, ότι η πόρτα του δημαρχείου θα είναι από σήμερα ανοιχτή για όλος τους πολίτες και δεσμευόμαστε πως θα εργαστούμε για να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πολιτών και των προσδοκιών τους», ανέφερε ο κ. Μπέγκας.

  Μία… Συμφωνική υποδοχή του έτους

  Ακολούθησε η υποδοχή του νέου έτους με την εορταστική πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Χλίτσιου.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ