Σάββατο 05.12.2020
More

  Φοιτητές θέλουν να μείνουν στην Εστία

  Αποφασισμένοι να μείνουν στα δωμάτια στα οποία διαμένουν δηλώνουν οι φοιτητές της φοιτητικής εστίας στη Δομπόλη, που αντιδρούν στο οριζόντιο μέτρο που ανακοινώθηκε από την Πολιτική Προστασία για την υποχρεωτική αναστολή λειτουργίας των φοιτητικών εστιών.

  Η απόφαση αυτή ελήφθη την Κυριακή και κοινοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ και προβλέπει την υποχρεωτική αποχώρηση των οικοτρόφων στις εστίες και την επιστροφή στα σπίτια τους.

  Ωστόσο ο Σύλλογος Οικοτρόφων της φοιτητικής εστίας στη Δομπόλη ενημερώνει ότι ένας αριθμός 45 περίπου φοιτητών που διαμένουν στα Γιάννενα αδυνατούν να αποχωρήσουν, γιατί δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης, για λόγους προστασίας της υγείας των οικογενειών τους, αλλά και επειδή πολλοί από αυτούς εργάζονται και καλούνται να διακόψουν την εργασία τους.

  Ο τρόπος με τον οποίο αποφασίστηκε, όπως ανέφεραν εκπρόσωποι του Συλλόγου Οικοτρόφων, να εγκαταλείψουν τα δωμάτιά τους, τους αφήνει ξεκρέμαστους και πολλοί από αυτούς θα είναι υποχρεωμένοι να μείνουν άστεγοι, εάν δεν ληφθεί μέριμνα τουλάχιστον για τη φιλοξενία τους σε ξενοδοχεία.

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  11 τα νέα κρούσματα στην Ήπειρο- Τα 9 στα Ιωάννινα

  Έντεκα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ήπειρο

  Μητσοτάκης: Στόχος να ξεκινήσει τον Ιανουάριο ο εμβολιασμός

  Τηλεδιάσκεψη στο Μαξίμου για το εμβόλιο του κορωνοϊού

  Με ποια σειρά θα ανοίξουν τα καταστήματα για τις γιορτές

  Ο οδικός χάρτης για την αγορά των Χριστουγέννων

  Προς παράταση τα τέλη κυκλοφορίας – Επίδομα θέρμανσης για φυσικό αέριο και πέλετ

  Τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί η απόφαση για το επίδομα θέρμανσης 

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.