Σάββατο 13.07.2024
More

  Γιαννάκος για Άρτα: Το αυτοκίνητο ήταν σε ένα σημείο όπου διερχόταν κόσμος, αλλά είχε φιμέ τζάμια

  Νοσηλεύονται και οι δύο γονείς

  Λεπτομέρειες όσον αφορά στον θάνατο του βρέφους στην Άρτα, που ξέχασε ο 37χρονος πατέρας του για ώρες στο αυτοκίνητο, έδωσε ο  πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

  Ο κ. Γιαννάκος, μιλώντας στο OPEN, ενημέρωσε όσον αφορά στις πληροφορίες που έχει λάβει από τους συναδέλφους του, τόσο για το πού ήταν παρκαρισμένο το όχημα του πατέρα, αλλά και σε τι κατάσταση είναι οι γονείς.

  «Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη» παρατήρησε.

  Όπως είπε, ενημερώθηκε από τους συναδέλφους του, που είχαν μιλήσει με την αστυνομία, πως ο πατέρας είχε παρκάρει το όχημα σε ένα σημείο από το οποίο διέρχονται πολίτες, αλλά το αμάξι είχε φιμέ τζάμια.

  «Το αυτοκίνητο ήταν σε σημείο που διέρχονταν πολίτες. Είχε φιμέ τζάμια και δεν ήταν εύκολο να δουν ότι υπάρχει παιδί μέσα στο αυτοκίνητο» σημείωσε, χαρακτηριστικά.

  Ανέφερε πως ήταν οι γονείς εκείνοι που μετέφεραν το 5,5 μηνών κορίτσι στο νοσοκομείο της Άρτας, περί τις 14:55, αλλά είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

  «Όλο το προσωπικό (…) έπεσε πάνω στο παιδί, έκανε ό,τι επιβάλει το πρωτόκολλο, και παραπάνω, δυστυχώς όμως δεν στάθηκαν τυχεροί. Υπάρχει μεγάλη θλίψη στο προσωπικό του νοσοκομείου» σημείωσε.

  Παράλληλα, ανέφερε πως το κλίμα μεταξύ των συγγενών που βρέθηκαν στο νοσοκομείο είναι τεταμένο, αλλά η αστυνομία βοήθησε ώστε να μην ξεφύγουν τα πράγματα.

  Όσον αφορά στους γονείς, όπως είπε, «νοσηλεύονται σε ασφαλείς θαλάμους, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, έχουν ψυχιατρική υποστήριξη».

  Μέχρι το απόγευμα, συμπλήρωσε, ο πατέρας ήταν μαζί με συγγενείς του στο δωμάτιο, αργότερα όπως συνελήφθη – είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια – και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο ίδιος διέψευσε πως ο 37χρονος επιχείρησε να αφαιρέσει τη ζωή του.

  Εντός της ημέρας θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του μωρού.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ